Sälj- och leveransvillkor

När du beställer turbo är det ditt ansvar att du beställer rätt turbo. Kontrollera alltid all information du ger oss och att du fått rätt turbo levererad till dig: fabrikat, HK, motorvolym och motorkod.

Krediter:
Privatpersoner får inte kredit. Nya företagskunder kan få kredit om kreditvärdena tillåter det.

Rabatter
Rabatter tilldelas vid frekvent handel för att täcka marknadsföring och lagerkostnader (konkurrenslagen).

Vid retur av stomme:
Packa ner returobjektet i kartong och fyll i uppgifterna som efterfrågas på blå lapp som sedan läggs ner med stommen och skickas till oss. 

Turbostomme skickas till:
Svensk Turboservice AB

Importgatan 5
422 46 Hisings Backa

Reklamation av varor eller andra tjänster bör göras omedelbart vid misstanke om fel. Vid reklamation kommer du få med dig en röd lapp (”Reklamationsanspråk”) där ni hittar den information ni behöver och blanka fält där ni fyller i era uppgifter. Retur av oanvänd vara ska märkas med ”ny oanvänd” och skickas till oss inom 14 dagar. Om inte dessa steg följs anses varan som köpt och fakturan bör betalas.

Vår garanti och vårt ansvar avgränsas till de varor som är levererade. Ett år för renoverade turbos och ett år för fabriksny turbo med inbyte. För konsumenter (privat) gäller konsumentlagen. För att garanti ska gälla, ska turbon vara installerad efter medföljd anvisning.

Vid fel/skada el. dyl. ska varan skickas till oss för diagnos omedelbart. Vid garanti meddelar vi fel/skadeorsak, samt byter eller reparerar skada kostnadsfritt om det har varit fel på levererad vara. Garanti omfattar standard/original turbomotor, inte modifierade eller racingturbos och avser fel på arbete eller vara levererad av oss.

Varor som är levererat av oss får endast användas till det ändamål som är avsett.

Vid avbeställning av varor tillkommer det avbeställningsavgift på 15 % av varans pris samt fraktkostnader.

OBS! Kund är själv ansvarig för att kontrollera att rätt turbo har mottagits innan montering.